Sluit je aan bij de sociale beweging ter bestrijding van institutioneel anti-zwart racisme, ter bevordering van Zwarte emancipatie en sociale & economische rechtvaardigheid in Nederland. Dit doe je door ons werk te steunen, je aan te melden voor updates vie onderstaand formulier en ons te volgen op sociale media.

ONDERTEKEN HET ZWART MANIFEST EN SLUIT JE AAN BIJ DE BEWEGING

  Privacy: De aan ons verstrekte persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend ten behoeve de uitvoering van Het Zwart Manifest en onze eigen administratie. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden zonder uw toestemming. Lees hier onze Privacyverklaring.

  Word vrijwilliger

  Met jouw hulp kunnen we heel veel meer betekenen en bereiken met het Zwart Manifest. Word vrijwilliger en maak een verschil door je tijd te doneren! Groot of klein, alle inspanningen tellen evenveel en worden zeer gewaardeerd.

  Zou je ons als vrijwilliger willen helpen? Dan vragen we je ons vrijwilligersformulier in te vullen, je vindt het hier. Na ontvangst van het formulier nemen we contact met je op. Alvast bedankt!   Privacy: De aan ons verstrekte persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend ten behoeve de uitvoering van Het Zwart Manifest en onze eigen administratie. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden zonder uw toestemming. Lees hier onze Privacyverklaring.

   Doneren

   We waarderen uw steun aan de beweging en onze voortdurende strijd om een einde te maken aan institutioneel anti-zwart racisme en sociale & economische onrechtvaardigheid in Nederland. Om ons werk te kunnen voortzetten is uw financiële steun van groot belang.

   Doneren kan online via iDeal middels het donatieformulier op deze pagina of door geld per bank over te maken. Stichting Nederland Wordt Beter is een ANBI stichting, je gift is aftrekbaar bij de belastingdienst.

   Naam: Nederland Wordt Beter
   Website: www.nederlandwordtbeter.nl
   KVK nummer: 59381523
   Rekeningnummer: NL09 TRIO 0197 9666 91 (Triodos Bank)
   Onder vermelding van: Zwart Manifest

   Bedrag